top

 


 

Nieuwe uitgave

KRC Haaltert 1942-2017 Het verhaal van Rood en Groen

De auteurs oud-speler Alex Van der Veken en Marcel Baetens, supporter sedert de jaren 60, nemen u mee op een boeiende, kleurrijke reis door de geschiedenis van 75 jaar KRC Haaltert.

Zij vonden dat deze verjaardag niet ongemerkt voorbij kon gaan. Zij zijn samen in de vele archieven van de club gedoken en zijn erin geslaagd om de volledige geschiedenis van “de Racing” en zelfs van de voorgangers, “Sinco” en “Hoger op “ te reconstrueren.

Voor elk seizoen van 1942 tot 2017 werden de ploegen in de reeks van RC Haaltert teruggevonden en van elk seizoen is er ook de eindrangschikking. Bovendien werden voor vrijwel elk seizoen de namen teruggevonden van zij die in de ploeg hun opwachting maakten.
Daarnaast bevat het boek niet minder dan 85 vaak unieke  foto’s uit een ver en nabij verleden. Naast foto’s van het eerste elftal zijn er ook een aantal foto’s van de jeugd elftallen. Via gesprekken met (oud-) spelers (zelfs met de oudste nog levende speler) en bestuursleden werden tal van pittige anekdotes van onder het stof gehaald.

Het boek wordt voorgesteld op zondagvoormiddag 8 oktober 2017, waarop de voorintekenaars worden uitgenodigd.

Met sportieve groeten, Alex en Marcel